Изазов за најодважније – Трка преживљавања на Златару

glaszapadnesrbije.rs 26. септембар 2015. године Спорт Природа Коментари

Zlatarinfo logo

Организација Wild Serbia открила је локацију једне од највећих авантура у нашој земљи, па ће се "Теленор Трка преживљавања", одржати 2. и 3. октобра на планини Златар.

Простор за камповање и старт трке биће на простору између хотела "Златарски Златник" и хотела "Панорама". Своје границе, такмичари ће имати прилике да тестирају у три категорије: Опстанак, Авантура и Породица. За најбоље обезбеђене су вредне награде, док је надметање у групи Породица ревијалног карактера.

Учесницима у категорији Авантура биће први пут дозвољена употреба мобилиних телефона и интернета, који ће им помоћи да превазиђу изазове током такмичења, а захваљујући доброј покривености Теленорове Паметне мреже они ће моћи да се боље оријентишу и пронађу корисне савете, али и да своје доживљаје поделе путем друштвених мрежа. 

Победник ће бити екипа са највише бодова, који се добијају за пролазно време утрошено да се пређе стаза (категорија Опстанак), упаљену ватру, направљено склониште, прибављену храну, као и успешно решене специјалне задатке. Теленор ће доделити посебну награду екипи из категорије Авантура, за посебне задатке где ће бити неопходна употреба паметних телефона.

Трка преживљавања намењена је свима који сматрају да су психички и физички спремни за изазов, који желе да упознају неприступачне крајеве Србије и побегну од устаљеног живота у граду. Трка је интернационалног карактера и сваке године се организује на различитој локацији у Србији. Детаљне информације о трци, могу се пронаћи на сајту wildserbia.com/adventureraces

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar wildserbia trki prezivljavanja


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.