Пријепоље: Други атлетски митинг

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 16. септембар 2015. године Спорт Коментари

Atletski miting trka na 5000 metara Са прошлогодишње трке на 5.000 метара (Фото: Д. Гагричић)

Трке на стази крај Лима, у четвртак, 17. септембра.

У организацијхи Атлетског савеза Србије и Општине Пријепоље, у четвртак, 17. септембра, на градском стадиону одржаће се Други атлетски митинг са око стотинак такмичара из Србије, бивших југословенских република, Бугарске и Кеније. На новој стази крај Лима, од 16 сати, надметаће се атлетичари у седам дисциплина у мушкој и пет у женској конкуренцији.

- Поред учесника Олимпијских игара у Рио де Жанеиру - бацача кугле Асмира Колашинца и атлетичарки Амеле Терзић, Оливере Јефтић и Соње Столић, учествоваће више репрезентативаца Србије и седам земаља, као и више првака Балкана. Обезбеђен је богат наградни фонд, а домаћини ће посебно наградити три најбоља резултата – каже Вукосав Томашевић, председник Скупштине општине Пријепоље.

Пре атлетског митинга заказан је крос основаца и средњошколаца - у 20 трка са око 500 ђака.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje atletika asmir kolašinac vukosav tomašević kros


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.