ТСЦ "Златар" у оквиру промотивног каравана "Моја Србија"

TSC Zlatar 20. јун 2015. године Туризам Коментари

TSC Zlatar u karavanu Moja Srbija

Караван је део кампање Туристичке организације Србије за лето 2015. са циљем својеврсне промоције туристичке понуде наше земље на домаћем тржишту, стога се одржава на трговима у 10 највећих градова у Србији: Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Суботици, Краљеву, Чачку, Ужицу, Лесковцу, Новом Пазару.

Организује се са удружењем „Србија за младе“, Удружењем бања Србије, Јавним предузећем „Скијалишта Србије“, Удружењем хотелијера и ресторатера Србије „ХОРЕС“ и Јутом (YUTA), па је успостављање сарадње приватног, јавног, цивилног сектора и професионалних удружења у промоцији летње угоститељске понуде Србије, свакако, загарантовано. 

Цела кампања организована је у контексту груписања дестинација према програму „52 викенда у Србији”. Свака локална туристичка организација има прилику да представи своју дестинацију кроз културно - историјско наслеђе, догађаје и дегустацију карактеристичних локалних специјалитета. Поред самих домаћина - градова, представљају се и дестинације које гравитирају ка том граду како би се презентовала понуда читавог региона. Осим локалних специјалитета, добре музике и промотивних филмова које посетиоци имају прилику да виде на трговима градова, део каравана је и квиз знања „Колико познајеш Србију”, који најсрећнијим посетиоцима обезбеђује летовање у некој од туристичких дестинација у Србији. 

ТСЦ „Златар“ је део овог каравана како би туристима Србије представили све туристичке вредности Општине Нова Варош. Сви који су заинтересовани да бораве на нашој планини добиће све информације о смештају, исхрани, манифестацијама, сеоском туризму и осталим сегментима наше туристичке понуде. 

У Ужицу и Нишу 12. и 13. јуна, успешно је почео и одржао се караван „Моја Србија“, испратите наредне наступе и упознајте се са лепотама златарског краја и целе Србије! 

Oznake: tsc zlatar moja srbija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.