Камп на Златибору привлачи све више странаца

glaszapadnesrbije.rs 11. јун 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Auto kamp Zlatibor (foto: TO ZLatibor)

И ако је тек прошле године почео са радом, камп “Златибор” привлачи велики број иностраних гостију.

На идеалној локацији, недалеко од самог туристичког центра Златибор и у близини магистралног пута Београд – Црногорско приморје смештен је камп Туристичке организације „Златибор“, који је категорисан са три звездице.

Од почетка маја ове године камп је угостио преко 200 кампера. Тренутно на кампу борави друга група која организовано долази преко холандске камперске асоцијације ANWB, а која броји 45 особа са 23 возила. Током боравка на Златибору обишли су Мокру Гору и Сирогојно. Изузетно су задовољни условима на кампу, а Златибор им се као дестинација веома допао и они најављују још посета за следећу годину. Преко асоцијације ANWB долази још једна група у септембру.

У августу ће у кампу боравити Словенци, који долезе преко Caravaning клуба Словеније, а очекују се и организовани кампери из Немачке. Знатно је порастао и индивидуални број кампера у односу на прошлу годину.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatibor kamp čajetina anwb auto kamp


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.