Има ли притисака и намештања у пријепољском напредњачком одбору?

glaszapadnesrbije.rs 09. јун 2015. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Од пре извесног времена сваког понедељка у ОО СНС одржавају се састанци у којима, судећи на пропале унутарстраначке изборе, влада општа конфузија. У редакцију ГЗС јавило се више чланова ове партије који тврде да су управо из тих разлога незадовољни ситуацијом која по њиховом мишљењу не води ничему добром по напредњаке.

"Главну реч и даље води човек који је наводно поднео оставку, а помоћ у политичким притисцима на чланове партије који му нису по вољи пружа му његова десна рука, ближи рођак који не преза ни од увреда ни од вербалних иступа”, тврде они, додајући да се велики број чланова странке због тога повукао у пасивно чланство.

"Тако је на пример, своје место у ОО СНС изгубио човек који је био други на изборној листи, Радоје Зејак, а због игнорисања и увреда повукли су се Његош Влаховић, Зоран Јаковљевић и други. Највероватније слична судбина задесиће и Владу Бабића, јер се усудио да изнесе јавно своје мишљење које је сасвим коректно. Они се плаше сваког вида конкуренције, јер добро знају кога би чланство подржало. На крају, питајте их зашто је Душка Бајић прошле недеље поднела оставку на место одборника, мада верујем да неће смети да Вам каже истину”, тврди члан странке који је ту од оснивања, али је замолио да му не помињемо име.

Према речима пријепољских напредњака у току су некакве припреме за унутарстраначке изборе у које је укључена само мања група подобних људи, а апсурд је да исти људи организују изборе који су већ једном пропали. Наравно, ради се о “штеловању”, јер како да протумачите чињеницу да у месном одбору у Бродареву, где има 700 чланова има 5 месних одбора, док у Жупи, где је 500 има само један месни одбор.

"Очекујемо да странка коначно реши да оконча ову агонију, као и непримерене притиске за које се зна одакле долазе и због чега” наводе пријепољски напредњаци.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje sns


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.