Akcija "Očistimo Priboj" u organizaciji Kancelarije za mlade (video)

KMZ Priboj/TV Priboj 02. јун 2015. године Екологија Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Akcija mreže kancelarija za mlade zlatiborskog okruga održana je u petak, 15. maja u Priboju. Tema akcije je bila veće učešće mladih u proces donošenja odluka u vezi sa zaštitom, očuvanjem i unapređivanjem životne sredine.

 Promocija ove teme je realizovana kroz raznolike aktivnosti: čišćenje, izložbe, ples, crtanje,...

U akciji je učestvovalo preko 300 mladih iz Priboja, učenika srednjih i osnovnih škola, članovi pejntbol kluba, plesnog kluba, školica sporta, mediji, mladi umetnici, sportisti.

Domaćini su dodelili i različite uloge gostima iz KZM regiona (KZM Užice, Sevojno, Nova Varoš, Sjenica, Bajina Bašta, Požega…) Uradili su pripremne zadatke kako bi uzeli aktivno učešće u pokretanju, razmeni iskustava i promociji ove teme u regionu. Projekat se realizuje u okviru projekta „Osnaživanje kancelarija za mlade u Zlatiborskom okrugu“ čiji je osnovni cilj za 2015. godinu formiranje mreža kancelarija za mlade u Zlatiborskom okrugu. Projekat je podržan od strane Međunarodnog centra Olof Palme.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tv priboj kancelarija za mlade očistimo priboj olof palme kzm


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.