U Novoj Varoši završni turnir za popunu Druge obojkaške lige

blic.rs (Ž. Dulanović) 08. мај 2015. године Спорт Коментари

Odbojkasice Zlatara (foto: Ž. Dulanović)

Završni turnir za popunu Druge ženske odbojkaške lige - Grupa Zapad počeće danas u Novoj Varoši, a pored domaćeg Zlatara na njemu igraju i Sjenica, Trstenik, Leposavić i Tara iz Bajine Bašte.

Na programu turnira je deset kvalifikacionih utakmica (igra se po sistemu svako sa svakim), a plasman u Drugu ligu izboriće dve prvoplasirane ekipe u kvalifikacionoj grupi.

Turnir koji se igra u Grdsko-školskoj sportskoj dvorani Gimnazije „Pivo Karamatijević“ traje do nedelje, a prva na programu je utakmica Trstenik - Sjenica u 17 sati. Prvu utakmicu odbojkašice Zlatara igraju u 19 sati protiv Tare.

Ovogodišnje prvenstvo u Regionalnoj ligi Zlatiborsko-Moravičkog okruga odbojkašice Zlatara su završile na prvom mestu, dok je druga bila Sjenica.

Trstenik i Leposavić u Novu Varoš stižu kao najbolje plasirane ekipe u prvenstvu Regionalne lige Raško-Rasinskog okruga, dok se jedino Tara na ovom turniru bori za opstanak u Drugoj ligi. Bajinobaštanke su u proteklom prvenstvu bile osme na tabeli Druge lige - Grupa Zapad sa 10 klubova.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.