Двери Српске: У посети Рашкој области

dverisrpske.com 01. мај 2015. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Бошко Обрадовић

У претходна два дана члан Старешинства Покрета, Бошко Обрадовић, боравио је у Рашкој области и том приликом учествовао на две трибине, једној конференцији за медије и гостовао у четири телевизијске емисије, а овим поводом обавио је и више важних састанака и консултација те договорио битне активности Двери за наредни период.

У понедељак су одржани одвојени састанци са члановима Управа повереништава из Пријепоља,Прибоја и Нове Вароши на којима су поднети извештаји за претходни период и договорене активности за наредна два месеца. После тога, са Бошком Обрадовићем су имали прилику да се упознају и размене мишљења симпатизери и гласачи Двери из Пријепоља.

На пријепољској ТВ Форум снимљена је емисија која је емитована у уторак увече.

Обрадовић је био гост и на РТВ Енигма и у емисији „Отворени студио“ представио програм и идеје Двери и одговарао на питања гледалаца.

Сутрадан је Прибојско повереништво Српског покрета Двери организовало трибину под називом „Русија или ЕУ – лажи и обмане режима“, на којој су поред Бошка Обрадовића говорили Драгослав Бајовић, Недељко Лучић и Миљојко Јелић, повереници из Прибоја и Сјенице.

Обрадовић је био гост ТВ Прибој и емисије „Резервисано“ а на истој телевизији је приказан и снимка са трибине.

На састанку са председником Скупштине Срба у региону и расејању, Драганом Станојевићем, усаглашени су основни принципи заједничког деловања у циљу појачавања сарадње са Србима из региона и расејања, са посебним акцентом на побољшање услова за извоз српских производа на тржиште Русије и Евроазијске Уније.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

politika


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.