Нушићијада 2015 - "Смех као лек"

glaszapadnesrbije.rs 02. април 2015. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo (фото: nusicijada.rs)

Из удружења грађана “Кудес” очекују да ће ове године програм Нушићијаде бити одобрен и познат знатно раније него претходних, уз напомену да ће мото овогодишње Нушићијаде бити “Смех као лек”

У просторијама Нушић фондације у Београду одржан је састанак програмског савета Нушићијаде 2015. Он је имао за циљ да направи преглед вишемесечног процеса прикупљања понуда за садржај Нушићијаде и сачини ужу селекцију, а притом читав процес прикаже и образложи председнику општине Ивањица и Организационог одбора манифестације, Миломиру Зорићу.

“На састанку су чланови програмског савета дали своје мишљење о садржајима из области сценске уметности, музичког стваралаштва, дечијег и акадменског програма. Најужа селекција садржаја који програмски савет предлаже за овогодишњу Нушићијаду биће достављен организационом одбору у Ивањици већ наредних дана, заједно са пратећом документацијом”, изјавио је за Глас западне Србије Миланко Бошковић, члан организационог одбора.

Иначе, из удружења грађана “Кудес” очекују да ће ове године програм Нушићијаде бити одобрен и познат знатно раније него претходних, уз напомену да ће мото овогодишње Нушићијаде бити “Смех као лек”.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.