Прибојска “Чаршија” у Пријепољу и Новој Вароши

priboj.rs 04. фебруар 2015. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo

Представа Аматерског позоришта Дома културе “Пиво Караматијевић” из Прибоја, у режији Милорада Микице Дамјановића “Чаршија”, гостоваће у четвртак 5. фебруара у Дому културе у Пријепољу и у недељу 8. фебруара у Дому културе Нове Вароши у оквиру традиционалне манифестације "Дани културе".

Прибојско Аматерско позориште је већ имало успешну турнеју у региону, а након Београда, Сјенице, Лајковца и Рудог гостоваће и у суседним општинама Пријепоље и Нова Варош. Комад рађен по тексту Душана Јанковића а посвећен великану прибојског аматерског глумишта Ибрахиму Ћати Хасанагићу, изазива од града до града лавину емоција. Истинита прича која је заживела на даскама прибојског позоришта, окупила је великане аматерског глумишта Прибоја: Ибрахима Ћату Хасанагића, Зејну Алић, Сашу Бјелића, Мирка Тошића, Хасана Чичића, Милицу Ожеговић и Драгану Видаковић.

За сценографију и костиме побринула се Слободанка Лола Клачар, за светло Џемаил Леђеновић, за музику Гојко и Микица Станишић, док је инспицијент била Биљана Павловић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.