Nova Varoš: “Skveru“ Božićni turnir

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 06. јануар 2015. године Спорт Коментари

Ekipa Skvera na Božićnom turniru Ekipa Skvera na Božićnom turniru (foto: Ž. Dulanović)

Ekipa „Skver“ iz Nove Varoši osvojila je Božićni turnir koji se po tradiciji igrao od 3. do 5. januara u organizaciji Sporstkog saveza Nove Varoši.

Oni su u finalu savladali „Dukat Matkomerc“ iz Nove Varoši rezultatom 6:0. Treće mesto pripalo je ekipi „Miloš Laka Laković-Čović“ iz Nove Varoši, a četvrto „Minimalu“ iz Brodareva.

Za vredne novčane nagrade, na parketu Gradsko-školske sportske dvorane kod Gimnazije „Pivo Karamatijević“ nadmetalo se 25 ekipa iz jugozapadne Srbije, od čega 16 u konkurenciji seniora. Prva kod veterana bila je ekipa „Raco i Bato“ iz Nove Varoši, dok je ekipa „Jedinstvo“ iz Užica bila najbolja u konkurenciji kadeta.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vidan Bojović iz Kragujevca, igrač „Skvera“ i bivši kapiten reprezentacije Srbije u malom fudbalu. Sa 10 postignutih golova najbolji strelac turnira bio je Marko Kolaković iz Ivanjice, koji je igrao za ekipu „Miloš Laka Laković-Čović“, dok je najbolji golman turnira Grade Gudurić iz ekipe  „Dukat Matkomerc“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.