Na Zlataru kao na Ibici

Novosti.rs (A. Krsmanović) 09. децембар 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Novogodišnji provod na Zlataru

Najbolji novogodišnji doček za mlade organizuje se u zapadnoj Srbiji. Stižu gosti sa svih strana sveta: od Kariba i daleke Australije, pa sve do Grčke i Švedske

Žurke do jutra, zabave pored bazena, takmičenja na sankama, grudvanje od ranog jutra i mnogo mladih. Na taj način će se provoditi oni koji odluče da novu 2015. godinu dočekaju u - zapadnoj Srbiji.

Nije, dakle, reč o mondenskim ski-centrima, već o Zlataru, Goliji, Tari, Divčibarama, Kamenoj Gori i Zlatiboru. Organizacija „Srbija za mlade“ i Turistička organizacija regije Zapadna Srbija pripremile su fantastične i nezaboravne pakete za mlade koji vole žurke i zabavu kakva se može doživeti na Ibici.

- Stižu nam rezervacije sa svih strana sveta, pa ćemo na Zlataru „morati“ da organizujemo i „karipsku noć“ - kaže Petar Slavković iz „Srbije za mlade“. - Zapadna Srbija nudi beg od asfalta, avanturu i nešto potpuno novo.

Mladima, željnim zabave, preporučuje se doček na Zlataru i Divčibarama, jer će se tamo svake večeri organizovati žurke, zabave kraj bazena, takmičenja na snegu (u najvećoj i najpreciznijoj grudvi), izleti, hajking, skijanje... Kamena Gora, Tara, Zlatibor i Golija idealni su za parove i one željne odmora.

- Otvorili smo predstavništva u Beču, Berlinu i Kopenhagenu, a zainteresovani su i mladi iz Australije - kaže Tijalgo Fereira, „srpski zet“. - Srpska dijaspora želi da dođe u domovinu na provod i da dovede društvo. Nova godina je idealna prilika da mladi širom Evrope vide da je Srbija pravo mesto za provod, jer je aktivna, uzbudljiva i interesantna, i da budu deo srpske kulture, što je posebna draž kada se putuje.

Zapadna Srbija se polako priprema za zimu, a uvedene su mnoge novine. Jedna od njih je i zatvoreni bazen na Zlataru, kao i skijaške staze i sistemi za veštačko osnežavanje. Tako će gosti moći da skijaju na svih šest planina. Najbolje staze ima Zlatibor na Torniku, uključujući i početničku na Obudojevici.

- Ne traje zima samo na Kopaoniku, već skijanja i odlične zabave ima i na Kamenoj Gori, Tari, Zlataru, Goliji - kaže Miroslav Rađen, direktor Turističke organizacije Zapadna Srbija. - Mokra Gora ima četiri skijaške staze, Tara dve, a Zlatar ima stazu do centra grada!

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam zlatar skijanje odmor planina


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.