Nedović nezadovoljan u Valensiji, rado bi u Zvezdu

mondo.rs 06. децембар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Navijači Zvezde poklonili Nedoviću crveno- belu majicu

Povratnik u Evropu iz NBA lige kaže da nije zadovoljan statusom u španskom klubu i da bi se, u slučaju poziva crveno-belih, vratio u Beograd

Pomešane emocije bile su kod Nemanje Nedovića u petak uveče. Sigurno mu nije bilo lako zbog poraza Valensije, ali se verovatno i osmehnuo zbog plasmana "svoje" Crvene zvezde u Top 16 fazu Evrolige.

"Znali smo da je Zvezda u odličnoj formi, da igra sjajno ove sezone. To su i pokazali. Mislim da su nas nadigrali u svim segmentima igre. Čestitam im na plasmanu u Top 16", izjavio je Nedović za RTS. 

Povratnik u evropsku košarku iz NBA lige, gde je bio član Golden Stejta, nije pružio partiju na očekivanom nivou. Za deset minuta na parketu nije uspeo da se upiše u strelce.


"Iskren da budem, ne znam svoju ulogu u timu. Moraću da popričam sa trenerom. Trebaće mi sigurno malo vremena da se uklopim, ali ovako ne ide", nezadovoljan je reprezentativac Srbije svojim statusom u Valensiji.

Nedović je u Americi proveo godinu i po dana, a u Španiju je stigao pre par nedelja.

"Taman kada sam se navikao na ono tamo (NBA)m vratio sam se. Znao sam da će mi trebati vremena da se priviknem, ali ne mogu da dozvolim da to teče ovako sporo. Moraću nešto da promenim kako bih pomogao ekipi".

Na pitanje da li bi se vratio u Crvenu zvezdu, 23-godišnji bek je odgovorio potvrdno, prenosi RTS.

Uoči utakmice igrane u petak, navijači Zvezde koji su doputovali u Valensiju poklonili su Nedoviću majicu. 

"To je bio zaista prelep osećaj. Svi znaju moju istoriju sa Crvenom zvezdom. Crveno-bele su najlepše boje"

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.