Maler: Miševi mu pojeli ušteđevinu

Blic.rs (Ž. Dulanović) 28. новембар 2014. године Занимљивости Коментари

Miševi pojeli evre Miševi pojeli evre (Foto : Ž. Dulanović)

Građevinski radnik star 55 godina iz Nove Varoši ostao je bez svog fonda za "crne dane", koji je čuvao ispod ćilima u spavaćoj sobi. Ojadili su ga miševi pojevši mu pet novčanica od po 100 evra.

 Građevinac iz Nove Varoši, star 55 godina, ostao je bez 500 evra ušteđevine jer su mu miševi izgrizli novčanice koje je čuvao u svojoj kući za crne dane. Pet novčanica od po 100 evra on je čuvao u šteku ispod ćilima složenih u spavaćoj sobi.

- Oštećene novčanice sam pronašao par metara dalje. Miševi su ih dovukli do rupe koju su napravili za sebe u patosu sobe. Prvo sam pomislio na krađu, ali na sreću nisam brzopleto reagovao i pozvao policiju – kaže građevinac koji je želeo da ostane anoniman.

 On se nada da će uspeti bar delimično da „izvadi“ štetu. Nevolja je međutim što u Novoj Varoši ni jedna poslovna banka i menjačnica ne menja oštećene novčanice za nove, pa će morati da ih nosi u Užice.

- Prema mojoj proceni miševi su mi napravili štetu od najmanje 200 evra, što je moja nadnica za desetak dana rada na građevini. Jedna novčanica je potpuno uništena, dok su na ostale četiri jasni tragovi mišijih zuba. Nadam da ću bar njih uspeti da zamenim pošto platim banci proviziju  za uslugu – kaže malerozni radnik.

Oštećene novčanice N. N. je zaradio mešajući malter na gradilištu u Crnoj Gori. Štedeo ih je za renoviranje porodične kuće u Novoj Varoš

- Planirao sam da za ovaj novac kupim stolariju. Sada ću međutim morati da pozajmim novac kako bi priveo kraju radove – kaže građevinac.          

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zanimljivosti


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.