Za petama Zlatiborcima: Košarkaši Zlatara zadovoljni učinkom

westinfo.rs (Ž. D) 24. октобар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo OKK "Zlatar"

Košarkaši Zlatara večeras u 18 sati dočekuju Železničar iz Čačka, ekipu koja im zbog bolje koš razlike beži za mesto na tabeli. Nakon tri odigrane kola Zlatar se nalazi na šestom mestu i ima svega bod manje od ekipa koje su zasele na čelo tabele Prve muške regionalne lige – Zapad  sa ukupno 14 klubova

Mada su poraženi na startu od Zlatibora (92:77), košarkaši Zlatara i te kako imaju razloga da budu zadovoljni jesenjim učinkom. U suretu drugog kola koji se igrao u sportskoj dvorani Gimnazije u Novoj Varoši Zlatar je savladao Polet rezultatom 88 : 76, a slavio je i prošlog vikenda na gostovanju novajlijama u Bajinoj Bašti. Suret Sloga – Zlatar završen je rezultatom 68 : 81 za goste.

- Zadovoljan sam  trenutnim plasmanom i pošto ekipa funkcioniše kao kolektiv realno je očekivati nastavak pobedničke serije. Imamo jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi i među favoritima smo za viši rang. Pored iskusnih Dilparića i Filipovića tu su i trojica novjlija iz Crnokose, Beovuka i Sloge, a imamo i kvalitetan omladinski pogon – kaže šef stručnog štaba Danko Dumić.

Nakon tri odigrana kola, raspored na tabeli  Prve muške regionalne lige – Zapad je sledeći:
1/ Zlatibor 6;
2/ Ub 6;
3/ Priboj 6;
4/ Šabac 5;
5/ Železničar (Čačak)  5;
6/ Zlatar 5;
7/ Radnički (Kragujevac) 4;
8/ Polet Ratina 4;
9/ Student (Bajina Bašta) 4;
10/ Svilajnac 4;
11/ Novi Pazar 4;
12/ Prva Petoletka (Trstenik) 4;
13/ Sloga (Despotovac) 3
14/ Sloga (Požega) 3 boda

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport okk zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.