Super B liga: Zlatar startuje u Pančevu

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 17. септембар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Ekipa RK Zlatara

Narednog vikenda počinje prvenstvo u novoformiranoj rukometnoj Super B ligi sa 12 klubova, a Zlatar u prvom jesenjem kolu gostuje u Pančevu. Novovarošani na megdan Dinamu idu u najjačem sastavu, a u stručnom štabu očekuju uspešan debi.

Nakon Dinama Zlatar će odigrati dva kola sa starim znancima.  U Novu Varoš 27. septembra dolazi  Sloga iz Požege koja je u prošloj sezoni kao i Zlatar igrala u Prvom rukometnoj ligi –Zapad, dok će utakmicu trećeg kola, izabrani Branka Ćurčića 4. oktobra igrati u Mokrinu protiv Crvene Zvezde – rivala iz letošnjeg baraža za viši rang. Pored njih, u Super B ligi igraće još i Napredak (Kruševac), Vrbas, Mokra Gora (Zubin Potok), Morava (Velika Plana), Metalac (Valjevo), Crvenka, Jagodina i PKB (Padinska Skela).

- Cilj nam je sredina tabele, što je smatram realan domet za ekipu. Nema puno prostora za opuštanje u igri, a svaki izgubljeni bod može puno da košta jer iz lige u niži rang, odnosno Prvu rukometnu ligu, ispadaju čak četiri poslednje plasirane ekipe. Super liga Srbije je za nas na žalost još uvek nedostižan san, a u elitno takmičenje će iz naše lige dva najuspešnija kluba – kaže šef stručnog štaba Zlatara Branko Ćurčić.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport rk zlatar rukomet


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.