Voša završila pripreme na Zlataru: Možemo bolje. Moramo

balkan-handball.com 08. август 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Voša na Zlataru

Rukometaši Vojvodine, okončali su prvu fazu priprema za narednu sezonu, u kojoj tim iz Novog Sada čeka borba na četiri fronta. Stručni štab i igrače je poslednjeg dana rada na Zlataru posetila i uprava kluba, koja iz godine u godinu podiže lestvicu kada su ambicije u pitanju.

Rukometaši Vojvodine, okončali su prvu fazu priprema za narednu sezonu, u kojoj tim iz Novog Sada čeka borba na četiri fronta. Stručni štab i igrače je poslednjeg dana rada na Zlataru posetila i uprava kluba, koja iz godine u godinu podiže lestvicu kada su ambicije u pitanju. Odbrana titule ostaje prioritet, ali će Novosađani u skladu sa klupskim sloganom “Možemo bolje. Moramo”, pokušati i da u kvalifikacijama EHF Lige šampiona, odnosno, SEHA Gazprom South Stream ligi i Kupu Srbije, ostvare što bolji plasman.

Do prvog zvaničnog meča ostalo je nešto više od 20 dana. Premijera novog sastava Voše, zakazana je za 28. avgust, kada u Novi Sad stiže debitant u SEHA GSS ligi, četvrta ekipa u Evropi, mađarski Vesprem.

Osam dana kasnije, Vojvodinu čeka i iskušenje na evropskoj sceni. U polufinalu kvalifikacionog turnira za EHF ligu šampiona, momke Đorđa Ćirkovića čeka duel sa Tatran Prešovom u beloruskom Brestu.

DATUKAŠVILI POSLEDNJI NOVAJLIJA

Iskusni Gruzijaca, Sergo Datukašvili (36), poslednje je pojačanje Novosađana pred start sezone 2014/2015. Ljubitelji rukometa poznaju kršnog levog beka još iz vremena kada je nastupao za šabačku Metaloplastiku, a Serđa je put vodio i do Nemačke, Švedske, Italije, Slovenije – sve ukupno, 10 zemalja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.