Prijepolje: Internacionalni atletski miting 4. septembra

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 08. август 2014. године Спорт Коментари

Atletska staza gradskog stadiona Atletska staza gradskog stadiona (foto: D. Gagričić)

Na stazi kraj Lima 100 takmičara u devet trka, skoku u dalj i u bacanju kugle.

Prvi internacionalni atletski miting na stadionu kraj Lima u Prijepolju održaće se 4. septembra. Na stazi rekonstruisanoj prošle godine, povodom 50. MOSI, atletičari će se, pored devet trka, nadmetati i u skoku u dalj i u bacanju kugle.

- Dogovoreno je učešće atletske reprezentacije Srbije, sa osvajačima medanja na šampionatu Evrope u Cirihu, a stižu prijave iz država Balkana i okruženja – ističe Vukosav Tomašević, predsednik IO mitinga. -Biće oko 100 takmičara, a nagradni fond je preko 5.000 evra. Ovo je jedini ovogodišnji međunarodni miting u Srbiji, a uvršten je i u kalendar Evropske atletske federacije.

U organizaciji opštine Prijepolje i Atletskog savaza Srbije i podršku Ministarstva sporta i omladine Srbije, organizovaće se nedelja atletike, kada će bivši i sadašnji reprezentativci obići prijepoljske osnovne i srednje škole, u želji da se omasove redovi atletskog kluba „Polet“ i iskoriste iuzuzetni uslovi za takmičenje na gradskom stadionu.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.