Čajetina: Besplatna provera plodnosti zemljišta

glaszapadnesrbije.rs 07. август 2014. године Пољопривреда Коментари

Zlatarinfo logo

Svi poljoprivredni proizvođač sa područja opštine Čajetina mogu besplatno proveriti plodnost svog zemljišta, u skladu sa odgovarajućom uredbom.

Pravo na to imaju nosioci ili članovi komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu, koji su registrovali gazdinstvo, imaju parcele određene katastarske klase, koje su upisane u strukturu biljne proizvodnje i nalaze se u vlasništvu, a za koje nije rađena besplatna analiza u prethodne četiri godine.

Za to je potrebno priložiti potvrdu o aktivnom statusu, potvrdu da je poljoprivredno gazdinstvo komercijalno, strukturu proizvodnje i fotokopiju liste nepokretnosti.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti u Poljnjoprivrednoj savetodavnoj stručnoj službi Užice, na telefon 031/513-754 i od Milete Radišića, u Opštinskoj upravi Čajetina, na broj 031/831-151.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

poljoprivreda


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.