Zlatarfest 2014: Poznat muzički program

zlatarinfo.rs 23. мај 2014. године Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo

Na ovogodišnjem Zlatarfestu, koji se u Novoj Varoši održava po drugi put krajem jula, u muzičkom delu programa nastupiće Rada Manojlović, Dejan Petrović sa svojim Big bend orkestrom i Lexington bend.

Na osnovu javne nabavke koju je TSC Zlatar raspisao a povodom obezbeđivanja muzičkog dela programa na Zlatarfest-u 2014 saznajemo da će posetioce Zlatarfest-a uveseljavati pevačica Rada Manojlović, Dejan Petrović sa svojim trubačkim orkestrom i Lexington bend.

Prema dokumentu o javnoj nabavci koji je objavljen na sajtu Opštine izvođači će nastupati u sledećim terminima:

  • 24. jula - Rada Manojlović
  • 25. jula - Dejan Petrović i Big bend orkestar
  • 26. jula - Lexington bend

Ono što je izvesno je da Riblja Čorba neće nastupiti u okviru Zlatarfest-a 2014. Međutim informacija da je za 26. jul koncert ove grupe zakazan u Novoj Varoši pojavio se pored FB strane i na zvaničnom veb sajtu Riblje Čorbe, pa ostaje pitanje ko je organizator ovoga koncerta i gde će isti biti odžan.

Lexington bend - Miris karmina

 

Dejan Petrović i Bing bend - Rolling in the deep

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest zlatarfest 2014 koncerti muzicki program lexington band rada manojlović dejan petrović big bend orkestar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.