Muzičko leto na Zlataru

zlatarinfo.rs (A. Vuković) 20. мај 2014. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo Međunarodna muzička Akademija Zlatar

Zvuci gitare i klavira ulepšaće predstojeće leto. Zainteresovani sugrađani svih uzrasta, ali i ljubitelji muzike iz svih zemalja u junu će imati priliku da pohađaju kurseve ovih instrumenata u okviru „Međunarodne muzičke Akademije Zlatar“.

Zvuci gitare i klavira ulepšaće predstojeće leto. Zainteresovani sugrađani svih uzrasta, ali i ljubitelji muzike iz svih zemalja u  junu će imati priliku da pohađaju kurseve ovih instrumenata u okviru „Međunarodne muzičke Akademije Zlatar“, akreditovane od strane prestižnog Evropskog univerziteta „Migel de Servantes“ iz Španije.

Škola muzike, baviće se, osim podučavanjem i predstavljanjem lepota naše planine, budući da će polaznici imati prilike da pre časova, obilaze lepote i znamenitosti Zlatara i Specijalnog rezervata prirode Uvac i da se bave sportskim aktivnostima.

Učenici će imati najmanje pet individualnih časova sa svojim predavačima, a umetnosti izražavanja u notama učiće ih naša poznata pijanistkinja Sara Marjanović i profesori gitare Zoran Anić i Ana Marinković.

Cena kursa za aktivne polaznike iznosiće 120 evra, dok će pasivni polaznici (slušaoci) plaćati 30 evra.  Novovaroška deca, polaznici niže muzičke škole, plaćaće 50 evra, a predviđene su i stipendije.

Bodovi koje đaci, studenti i profesori ove škole dobiju, važiće im za sve zemlje Evrope, što će im biti korisno prilikom konkurisanja za upis na fakultete, stipendije, bodovanje za različita takmičenja na nacionalnom i međunarodnom nivou...

Zainteresovani više informacija i formular za prijavu mogu dobiti na fejsbuk stranici „Zlatar Internacional Music Academy“, putem mejl adrese saramusicart@yahoo.es ili na telefon 0637327869.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.