Radnicima FAP-a produženo odsustvo

glaszapadnesrbije.rs 10. мај 2014. године Економија Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Radnicima Fabrike automobila FAP iz Priboja ponovo je produženo plaćeno odsustvo, pa će umesto u prema ranijoj odluci, u ponedeljak 12. maja, prozivka oko 600 zaposlenih u ovom preduzeću u restrukturiranju biti obavljena 26. maja.

Radnicima Fabrike automobila FAP iz Priboja ponovo je produženo plaćeno odsustvo, pa će umesto u prema ranijoj odluci, u ponedeljak 12. maja, prozivka oko 600 zaposlenih u ovom preduzeću u restrukturiranju biti obavljena 26. maja – stoji u današnjem saopštenju poslovodstva .

Nakon prozivke svih zaposlenih 26. maja, kako je navedeno, na posao će biti pozivan samo određen broj radnika po spiskovima koje će određivati poslovodstvo, a ostali zaposleni biće i dalje na plaćenom odsustvu.

U saopštenju poslovodstva stoji i „da se pregovori ovog preduzeća i Finskog „Sisu auta“ o preuzimanju FAP-a nastavljaju, a za 14. i 15. maj u Beogradu u Vladi Srbije zakazani su razgovori Finaca sa predstavnicima Vlade Srbije. Zaposleni u FAP-u će biti blagovremeno obavešteni o svim informacijama vezanim za dalju sudbinu fabrike".

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.