Turističo-sportski centar "Zlatar" je raspisao konkurs za direktora na mandatni period od četiri godine. Prenosimo tekst konkursa koji možete naći i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje.

Turističo-sportski centar "Zlatar" je raspisao konkurs za Direktor na mandatni period od četiri godine. Prenosimo tekst konkursa koji možete naći i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje:

Oglas važi od: 23.4.2014.

TURISTIČKO-SPORTSKI CENTAR "ZLATAR"
31320 Nova Varoš, Karađorđeva 36
tel. 033/62-621

Direktor na mandatni period od četiri godine

USLOVI: visoka ili viša stručna sprema, najmanje tri godine radnog iskustva

Pored navedenih uslova, kandidati moraju ispunjavati i sledeće uslove
- da imaju opštu zdravstvenu sposobnost, 
- da su državljani RS, 
- da nisu osuđivani za krivično delo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest meseci ili za kažnjivo delo koje ih čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu.

Uz prijavu na oglas sa radnom biografijom, kandidat za direktora prilaže i dokaze o ispunjavanju uslova - uverenje o državljanstvu RS - ne starije od šest meseci, izvod iz matične knjige rođenih - original ili overenu kopiju, lekarsko uverenje, overen prepis ili fotokopiju diplome o stečenom visokom (višem) obrazovanju, dokaz o radnom iskustvu u struci i dokaz da nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Rok za podnošenje prijava (poštom ili neposredno u TSC "Zlatar") je 8 dana od dana objavljivanja. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. O ishodu oglasa kandidati će biti pismeno obavešteni.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.