Tri medalje u Turističku regiju Zapadna Srbija

radioluna.rs 15. април 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Velika zlatna medalja za TSC Zlatar

Od devet zlatnih medalja koje je Komisija za ocenjivanje kvaliteta dodelila na Sajmu turizma u Novom Sadu, tri su pripale turističkim subjektima iz Regije Zapadna Srbija. TSC Zlatar nagrađen je za inovacije u kreiranju savremenog imidža.

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Užice i Turističkim organizacijama: Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Ivanjica, Požega, Zlatar i Prijepolje imala je zapažen nastup na 47. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Od devet zlatnih medalja koje je Komisija za ocenjivanje kvaliteta dodelila na Sajmu turizma u Novom Sadu,  tri su pripale turističkim subjektima iz Regije Zapadna Srbija:

  • Turističko sportski centar Zlatar - Nova Varoš nagrađen je za inovacije u kreiranju savremenog imidža turističkog proizvoda destinacije Zlatar 
  • Turistilčka organizacija regije Zapadna Srbija nagrađena je za uspešnu organizaciju i vizuelnu realizaciju nastupa njenih članica 
  • Specijalna bolnica Čigota - Zlatibor nagrađena je za unapređenje sadržaja hotela i specijalne bolnice povodom 50 godina postojanja 

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Užice i Turističkim organizacijama: Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Ivanjica, Požega, Zlatar i Prijepolje imala je zapažen nastup na 47.Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.