Tri medalje u Turističku regiju Zapadna Srbija

radioluna.rs Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Velika zlatna medalja za TSC Zlatar

Od devet zlatnih medalja koje je Komisija za ocenjivanje kvaliteta dodelila na Sajmu turizma u Novom Sadu, tri su pripale turističkim subjektima iz Regije Zapadna Srbija. TSC Zlatar nagrađen je za inovacije u kreiranju savremenog imidža.

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Užice i Turističkim organizacijama: Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Ivanjica, Požega, Zlatar i Prijepolje imala je zapažen nastup na 47. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Od devet zlatnih medalja koje je Komisija za ocenjivanje kvaliteta dodelila na Sajmu turizma u Novom Sadu,  tri su pripale turističkim subjektima iz Regije Zapadna Srbija:

  • Turističko sportski centar Zlatar - Nova Varoš nagrađen je za inovacije u kreiranju savremenog imidža turističkog proizvoda destinacije Zlatar 
  • Turistilčka organizacija regije Zapadna Srbija nagrađena je za uspešnu organizaciju i vizuelnu realizaciju nastupa njenih članica 
  • Specijalna bolnica Čigota - Zlatibor nagrađena je za unapređenje sadržaja hotela i specijalne bolnice povodom 50 godina postojanja 

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Užice i Turističkim organizacijama: Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Ivanjica, Požega, Zlatar i Prijepolje imala je zapažen nastup na 47.Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu. 

Oznake: turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.