Stižu kontejneri: 5 novovarških sela bez smeća

kurir-info.rs 05. март 2014. године Екологија Коментари

Zlatarinfo logo

Direkcija za izgradnju Nove Varoši poručila je 45 kontejnera za otpad koji će biti raspoređeni u pet novovaroških sela - Radoini, Rutošima, Akmačićima, Komaranima i Jasenovu.

Direkcija za izgradnju Nove Varoši poručila je 45 kontejnera za otpad koji će biti raspoređeni u pet novovaroških sela, izjavio je direktor te direkcije Miroljub Šaponjić.

On je rekao da će kontejneri biti postavljeni u selima Radoinja, Rutoši, Akmačići, Komarani i Jasenovo. Šaponjić je dodao da su u februaru sa brojnih divljih deponija u tih pet sela novovaroške opštine uklonjene su velike količine smeća.

"Za čišćenje divljih deponija i kupovinu kontejnera Opština Nova Varoš je obezbedila novac, a Direkcija za izgradnju je angažovala radnu snagu i mehanizaciju. Akcija je trajala gotovo tokom celog februara", rekao je Šaponjić. Kako je naveo, na kompletno očišćenim lokacijama na koje meštani i izletnici godinama pa čak i decenijama odlažu smeće, sa prvim prolećnim danima biće postavljeni kontejneri i obezbediće se njihovo redovno pražnjenje.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekologija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.