Vožnja kajaka 🛶

Iznajmljivanje kajaka - Zaveslajte zlatarskim jezerima

Kajaci Kajaci (Devon Divine on Unsplash)

Avantura kajakom dostupna je na Zlatarskom i Uvačkom jezeru, a ova plovila iznajmljuju se na dan. U pitanju su kajaci jednosedi i dvosedi, a gosti koji treba da su plivači pri ukrcavanju dobijaju veslo i prsluke koji im pružaju dodatnu bezbednost na vodi. U plovilima se nalaze komore u koje se može staviti hrana, ali i odeća za presvlačenje. Gostima se savetuje da se od sunca zaštite uz pomoć majica sa dugim rukavima, kačketima ili šeširima.

Za više informacija o vožnji kajacima i rezervacije pozovite 061 6025300.

Ukoliko tokom ovog obilaska želite da predahnete na obali, ova vozila nije teško zaustaviti. Njima mogu upravljati i deca starija od 10 godina. Fizički nije zahtevno učestvovati u ovakvoj turi, ali pošto je kajak težine oko 30 kilograma, mlađi mališani ne mogu samostalno da ga pokrenu. Na ovaj način, prosečno fizički sposobna osoba može preći i 30 kilometara.

Кajaci koji su na raspolaganju dugi su šest metara. Iznajmljuju se tokom letnje sezone, ali ima avanturista koji na ovaj način jezera istražuju i u drugim sezonama i mi im drage volje izlazimo u susret.

zlatarsko jezero uvačko jezero aktivnosti kajak avantura iznajmljivanje