Општина награђује најбоље средњошколце и студенте

varoske.net (Ж. Дулановић)) 02. октобар 2023. године Друштво Коментари

Општина Нова Варош, фото: Глас западне Србије Општина Нова Варош

Општина Нова Варош расписала je Конкурс за доделу новчаних награда најуспешнијим студентима и ученицима који имају пребивалиште на територији ове општине. Награде се традиционално додељују поводом 1. новембра Дана општине, а пријаве се могу поднети до 16. октобра на писарници Општинске управе.

Могу да конкуришу редовни студенти друге године и виших година основних академских и мастер студија на високошколским установама чији је оснивач Република Србија, а који су у предходној години студија остварили најмању просечну оцену  9,00. Код средњошколаца, носиоци Вукове дипломе, као и ученици који су у претходној школској години освојили једно од прва три места на окружном или републичком такмичењу .

Конкурс је објављен у новом броју „Варошких новина“ који је у продаји.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

konkurs nagrade


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.