Додељене награде „Владимир Влада Ћосић “ за репортаже

m-novine.com 02. октобар 2023. године Друштво Коментари

Награде додељене другу годину заредом - са свечаности у хотелу “Срем” (Фото М новине) Награде додељене другу годину заредом - са свечаности у хотелу “Срем” (Фото М новине)

Добитници признања Редакције „М новина“ из Сремснке Митровице Зоран Шапоњић, Драгољуб Гагричић и Рада Шегрт.

Свечано су додељене награде за репортажу “Владимир Влада Ћосић”, коју додељују “М новине” другу годину заредом. Прва награда додељена је Зорану Шапоњићу за репортажу “О тихом и тужном дечаку чија је кућа поново пуна радости”.

Друга награда припала је Драгољубу Гагричићу за репортажу “Kрајпуташи, душа у камену” (у одсуству аутора уручена сину Жељку). 

Трећу награду уручила је Ради Шегрт за репортажу “Kамену кућу из Бастаса „пренео“ у Бањалуку”, директорица “М новина”, Светлана Ћосић.

Жири је након спроведеног конкурса радио у саставу: Жарко Ракић, Дејана Ивановић, Мухарем Баздуљ, Драгана Пејовић и Драгорад Драгичевић

Додела награда је уприличена у хотелу “Срем”.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nagrade


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.