Na Zlataru kao u košnici

ppmedia.rs 04. januar 2017. godine Туризам Коментари

Skijalište Zlatar Skijalište Zlatar (foto: ppmedia.rs)

Tokom novogodišnjih praznika na Zlataru se tražio krevet više, pa su tako svi hoteli bili popunjeni do poslednjeg mesta.

Prema proceni ovdašnjih turističkih radnika dnevno je na ovoj planini bilo popunjeno oko 1200 ležajeva što je maksimalan smeštajni kapacitet, međutim znatno više ljudi posetilo je Zlatar tokom jednodnevnih izleta gde se pre svih misli na goste iz susednih opština koji u nedostatku kvalitetnog mesta za odmor u svojoj sredini rado posegnu upravo do ove planine.

Puno je bilo i na skijalištu “Zlatar” gde je radila ski staza “Zlatar 2” tako da su mnogobrojni ljubitelji skijanja mogli da uživaju u zimskim čarolijama. Od subote 7. januara počeće sa radom i ski staza “Zlatar 1” kao i četvorosedna žičara, cena ski pasa izosiće svega hiljadu dinara.

Direktorka TSC”Zlatar” i hotela “Panorama” Rosa Jakovljević kaže da gosti koji su boravili tokom prva četiri dana nove godine na ovoj planini nose sa sobom lepa iskustva i uspomene te da su svi bili izuzetno zadovoljni kako ljubaznošću osoblja u ugostiteljskim objektima tako i smeštajem u zlatarskim hotelima.

Dobra poseta na Zlataru odrazila se i na posetu u novovaroškim ugostiteljskim objektima pa tako i oni zadovoljno trljaju ruke nakon prvih nekoliko ovogodišnjih dana. Radojica Mićović vlasnik kultne diskoteke “Krug” kaže da su mladi sve četiri noći popunili diskoteku do poslednjeg mesta, da je sve proteklo bez ijednog incidenta te da su cene pića bile nepromenjene u odnosu na ostale dane kada nije praznik.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

Oznake: zlatar skijalište ski staza smeštaj


Komentari

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke biće obrisani. Mišljenja izneta u komentarima su mišljenja autora komentara i NE ODRAŽAVAJU stavove redakcije portala. Slanjem komentara prihvatate gore navedene uslove i uslove navedene u Pravilima i uslovima korišćenja portala.