Снежне падавине направиле колапс на путевима

glaszapadnesrbije.rs 26. фебруар 2023. године Друштво Коментари

Колапс у саобраћају (Фото: РИНА) Фото: РИНА

Из сата у сат снежне падавине праве све већи колапс на путевима у Западној Србији. На магистралном путу Златибор - Нов Варош преко Борове Главе у снегу је остало заглављено на десетине аутомобила.

- Снег сипа као из рукава. Полиција је стигла регулише саобрћај, али сви смо немоћни док не дођу чистачи да прочисте овај део пута, каже за РИНУ један од возача.

Путари из Путева Ужице већ сатима су на терену, а на критичне тачке упућена је тешка механизација. На снази је забрана за теретни саобраћај преко Борове Главе и Дебелог брда.

Ситуација је тешка, али боримо се. Појачавамо механизацију са 12 на 17 машина. Тешка механизација је изашла на Борову Главу и Дебело Брдо. Апелујемо још једном на све возаче да не крећу на пут без зимске опреме, јер тада долази до колапса на путу, изјавио је за РИНУ Ален Мушановић из Путева Ужице.

ГЗС/ РИНА

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sneg kolaps u saobraćaju


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.