„Кромпиријада“ у Катићима

glaszapadnesrbije.rs 24. октобар 2022. године Коментари

Очекују се разговори о сетви кромпира и сеоском туризму (Фото: Д. Гагричић) Очекују се разговори о сетви кромпира и сеоском туризму (Фото: Д. Гагричић)

У четвртак, 27. октобра, „Дани ивањичког кромпира“ у Катићима.

У Катићима код Ивањице, у четвртак 27. октобра биће одржани „Дани ивањичког кромпира“. Манифестација ће се одржати у сали ОШ ’’Мићо Матовић’’ у Катићима. Свечано отварање ’’Кромпиријадe’’ је у 10 часова након чега следи богат културно уметнички програм, такмичење у припремању јела од кромпира а за посетиоце је организовано и предавање о кромпиру и сеоском туризму.

Кромпиријада у Катићима код Ивањице 27. октобра, Фото: Инфо Лига Кромпиријада у Катићима код Ивањице 27. октобра, Фото: Инфо Лига

Жири ће прогласити победнике у категоријама, најтежи кромпир, најнеобичнији кромпир, најбољи произвођач за принос по хектару а награда ће отићи у руке и најмлађег произвођача.

Покровитељи ове манифестације су општина Ивањица, Туристичка организација, Дом културе, ОШ “Мићо Матовић“ и предузеће ’’Пегаз’’.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

katići krompirijada


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.