Нововарошани видели вука у центру града

ppmedia.rs 12. децембар 2021. године Варошани Коментари

Илустрација, фото: Еспресо Илустрација, фото: Еспресо

Мештани Нове Вароши, приметили су вечерас око 21:30 часова вука како шета центром града. Према речима Дејана Свичевића, који је видео предатора са прозора зграде у којој живи, вук је вероватно у потрази за храном обилазио око контејнера а потом је наставио даље да се креће улицом Светог Саве према Аутобуској станици.

 У први мах помислио сам да је реч о псу луталици који тражи храну поред контејнера, међутим након што сам на светлости од уличне расвете видео целу животињу убеђен сам да је то вук. Имао, сам раније прилику да на Јадовнику у више наврата видим вука и немам дилеме да је вечерас вук прошетао центром града – каже за “Новости” Свичевић.

Иначе, у Новој Вароши снег пада без престанка скоро 24 часа, и у граду је достигао висину од око пола метра, док га у планинским деловима ове општине има знатно више.  

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vuk


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.