Јапан купује камион Пријепољцима

glaszapadnesrbije.rs 07. децембар 2021. године Друштво Коментари

Амбасада Јапана финансира набавку камиона за одвожење смећа пријепољским комуналцима, Фото: ПП Медиа Амбасада Јапана финансира набавку камиона за одвожење смећа пријепољским комуналцима, Фото: ПП Медиа

Председник Општине Пријепоље Владимир Бабић, потписао је уговор са амбасадором Јапана у Србији Катсумата Такахико о добијању наменских средстава за куповину специјализованог возила које ће имати за циљ побољшање возног парка ЈКП “Лим” у циљу ефикаснијег уклањању отпада са територије општине Пријепоље.

Потписивању уговора присуствовали су и директор Комуналног предузећа Џевад Бегановић и саветник за Локални развој и улагања Дино Башовић.

Фото: ПП Медиа Фото: ПП Медиа

Амбасада Јапана је у оквиру ПОПОС пројекта расписала конкурс почетком ове године и јасно навела за која се средства може аплицирати. Запослени из РРА, у оквиру Локалне самоуправе, Драгана Вараклић и Дино Башовић су као пројект координатори успешно поднели пројекат који је одобрен и ускоро се очекује набавка новог наменског возила за потребе Комуналног предузећа.

Амбасадор Јапана Катсумата Такахико је изразио жељу да посети Пријепољe и обиђе природне лепоте тог краја.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje kamion donacija japana


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.