Суши се трава новог стадиона

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 23. мај 2021. године Друштво Коментари

Заборављен терен - сунце и ветар узимају данак на Бабића Брду (Фото: Д, Гагричић) Заборављен терен - сунце и ветар узимају данак на Бабића Брду (Фото: Д, Гагричић)

Суовица прошарала зелени тепих фудбалског терена на Бабића Брду, а нико да спречити пропадање? Могу ли се уклонити осушене оморике и остаци градилишта?

Гори зелени тепих лане изграђеног стадиона на Бабића Брду. Суовица, сунце и ветар узимају данак: указују се пукотине између бусена, суши трава... Прошаран терен вапи за водом, усахле травке нико да залије ...

Хоће ли корона бити изговор за овај немар или ће се неко правдати да је то још градилиште, да терен није предат, да није одређено ко ће газдовати?!

Немар - бусен игралишта вапи за водом Немар - бусен игралишта вапи за водом

Наша посла: док народ намиче динар на динар, из заједничке касе биће пара за поправке, нове анексе уговора, додатне радове...?!

Која је ово година по реду како осушене оморике између хотела „Панорама“  и игралишта, на којима је део адреналин парка – чекају моторке и прете ?!?  Сваког часа вреба опасност да стабла, већ без грана, поломи ветар, да се сруше на децу, пролазнике, на госте на клупама...

Угрожена безбедност гостију - осушене оморике испод „Панораме“ Угрожена безбедност гостију - осушене оморике испод Панораме

Део адреналин парка на коме  је угрожена безбедност гостију неће летос радити - кажу у „Панорами“ и подсећају да је од власника земљишта затражено да уклони осушене смрче.

Летња туристичка сезона је на прагу, а још има много посла да се уклоне остаци градилишта и трагови зиме...Има ли ко да види ово?

Ругло - остаци цеви, отворене шахте код „балонке“ Ругло - остаци цеви, отворене шахте код балонке

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

omorike stadion trava


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.