Луксузна викендица изгорела до темеља

ppmedia.rs 03. мај 2021. године Друштво Коментари

Oд викендице остало само згариште (фото: А. Ровчанин)) Oд викендице остало само згариште (фото: А. Ровчанин))

На ободу Јабуке, близу границе са Црном Гором, до темеља је изгорела луксузно опремљена дрвена викендица од 120 метара квадратних, власништво угледног пријепољског привредника који годинама живи и ради у иностранству. Према незваничним сазнањима “ПП Медие”, викендица је прво обијена а потом запаљена.

Пожар је букнуо у ноћи између недеље и понедељка. Ватру је приметио и позвао ватрогасце, пролазник који је возилом путовао магистралним путем. Међутим, упркос брзој реакцији ватрогасаца, ватрена стихија, за кратко време прогутала је луксузно опремљен дрвени објекат вредан више десетина хиљада евра.

Луксузна викендица на Јабуци пре паљења, (фото: А. Ровчанин) Луксузна викендица на Јабуци пре паљења, (фото: А. Ровчанин)

Викендица, у којој у време избијања пожара нико није боравио, изграђена је недавно, соларним панелима напајана је електричном енергијом. Прве индиције указују, да су врата поломљена те да је из викендице украдена техника, а потом да је пожар подметнут.

Луксузна викендица на Јабуци пре паљења, фото: А.Ровчанин

Истрагу спроводи пријепољска полиција, која трага за починиоцима овог кривичног дела.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje jabuka izgorela vikendica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.