Застој у саобраћају преко Златибора ка Новој Вароши

glaszapadnesrbije.rs 23. март 2021. године Природа Коментари

Застој у саобраћају преко Златибора ка Новој Вароши, фото: РИНА Застој у саобраћају преко Златибора ка Новој Вароши, фото: РИНА

Јак снег и даље не престаје да пада широм Западне Србије. Интензивне падавине изазивају застоје на магистралним путевима од Златибора ка Новој Вароши, затим од центра Нове Вароши ка Златару и даље ка Аљиновићима саобраћај се такође одвија усперено и формиране су колоне возила.

"Снег не престаје и сипа као да је јануар. Услови за вожњу су изузетно отежани, од Златибора до Нове Вароши путовали смо дупло дуже него иначе", рекао је за РИНУ Никола Стојановић. 

На коловозима се налази неколико центиметара снега. Путари су на терену и раде на рашчишћавању магистралних и регионалних путева, али јаке падавине отежавају им посао.

Саобраћајна полиција контролише возила и не пушта возаче који немају зимску опрему на деоницу од Нове Вароши ка Златибору.

Снег интензивно паса и на подручју општине Пријепоље, у нижим деловима нема проблема у саобраћају, али падавине задају велике проблеме возачима који се крећу ка Црној Гори преко Јабуке.

ГЗС/ РИНА

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sneg u novoj varoši kolaps u saobraćaju


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.