Пси луталице напали и изуједали човека у Пријепољу

glaszapadnesrbije.rs 20. јануар 2021. године Друштво Коментари

Нападнут мушкарац у Пријепољу док је шетао парком, фото: Фејсбук Нападнут мушкарац у Пријепољу док је шетао парком, фото: Фејсбук

Пси луатлице напали су старијег човека, судију у пензији, док је шетао парком у Пријепољу. Том приликом задобио је неколико уједа, а у помоћ му је притекла само једна пролазница, преноси агенција РИНА.

„Напала су га два улична пса, човек је пао на земљу и почели су да га уједеју, био је крвав. Неколико суграђана је немо посматраоло цео овај инцидент, ја сам притрчала да помогнем. Једном руком сам држала свог пса од 70 кг на повоцу док другом руком терам два пса која нападају човека, и помажем му некако да стане на ноге. Осим ове страшне ситуације где су грађанина напали пси луатлице, додатно сам била затачена што нико од других пролазника није притрчао у помоћ беспомоћном човеку“, рекла је за РИНУ, Младена Брајовић.

Иначе, у општини Пријепоље већ дуго је присутан проблем са псима луталицама који је екалирао у октобру прошле године кад је дечак бежећи од паса, пао са бицикла и подлетео под аутомобил.

У новембру прошле године спроведна је акција у којој је ухваћено 10 паса луталица, а који су угрожавали безбедност грађана. Потписаан је и меморандум, између три општине Нова Варош, Прибој и Пријепоље за израду азила. Међутим, проблем је још увеј итекако присутан у сва три места на југозападу Србије.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje psi lutalice ujed pasa


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.