Повређена девојчица ван животне опасности

ppmedia.rs 16. јануар 2021. године Друштво Коментари

Скијалиште на Јабуци  (Фото:  А. Ровчанин) (Фото: А. Ровчанин)

У четвртак је у ски центру Јабука код Пријепоља повређена седмогодишња девојчица којој се шал заглавио за сајлу жичаре и почео да је дави. Брзом реакцијом оца, девојцица је спасена и тренутно се налази у ужичкој болници.

Према речима ПР-а Здравственог центра Ужице Данијеле Васиљевић, девојчицино стање је стабилно, није животно угрожена, а кроз три дана биће пуштена на кућно лечење.

Из Туристичке организације Пријепоље навели су да та установа нема никаквих ингеренција на ски стази на Јабуци већ то право полаже неко други.

Поводом инцидента која се јуце догодио у ски центру Јабука код Пријепоља, инструктори апелују на родитељи да поштују савете када доведу децу на скијање и додају да је пре свега битно да стазе буду добро обезбеђене за све скијаше.

„Када дете иде на ски лифт мора скинути шал. Планина је препуна замки, међутим када се води рачуна о безбедности на стази онда нема никаквих проблема“, рекао је медијима инструктор скијања Бојан Шукиловић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje skijanje jabuka povređena devojčica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.