Божићни поклони из Канаде

zlatarinfo (Раде Прелић) 08. јануар 2021. године Хуманитарне акције Коментари

Детаљ са једне од ранијих подела (Фото: Раде Прелић) Детаљ са једне од ранијих подела (Фото: Раде Прелић)

Од 2004 године Хуманитарна фондација "Стара Рашка" из Торонта шаље сваке године за Божић новчану помоћ деци из породица у којима су оба родитеља незапослена, или су без других редовних прихода.

 И ове године нису заборављени најмлађи у Рашкој области, па су из далеке Kанаде стигли божићни поклони Хуманитарне фондације "Стара Рашка", коју успешно предводи пријепољка Драгана Вараклић.

Тако је у Прибоју, Пријепољу и Новој Вароши подељена новчана донација од преко три ипо милиона динара, ( 3.550.000 дин.), за 700 деце из ове три општине.

 Захваљујући нашим земљацима, пре свега породици Вараклић, минулих 16 година стотине хиљада долара подељено је најмлађима у општинама Рашка, Нови Пазар, Сјеница, Нова Варош, Прибој и Пријепоље.

Због познатих разлога и немогућности да се деца окупе, ове године подела је извршена појединачно.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

stara raska donacija kanada


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.