Објављена листа послодаваца за програм Моја прва плата

ppmedia.rs 27. новембар 2020. године Друштво Коментари

Национална служба за запошљавање Пријепоље Фото: (ppmedia.rs A. Ровчанин)

Национална служба за запошљавање обавештава све послодавце да је формирана Листа одобрених послодаваца из приватног сектора за реализацију програма Моја прва плата и објављена на порталу Моја прва плата 26.11.2020. године. Укупно 7.352 кандидата повезала су се са послодавцима из приватног сектора.

-Листу одобрених послодаваца из приватног сектора можете погледати на следећем линку: https://mojaprvaplata.gov.rs/poslodavci

Потписивање тројног уговора између Националне службе за запошљавање, послодавца и кандидата је планирано у периоду од 28.11. до 14.12.2020. године. Послодавцима препоручујемо да ступе у контакт са кандидатом и прецизирају датум почетка програма, а који мора бити у периоду од 30.11. до 14.12.2020. године. За потребе реализације програма свим кандидатима је обезбеђен наменски текући рачун код банке Поштанска штедионица ад, без трошкова одржавања рачуна, на које ће се искључиво вршити уплата новчане накнаде -наводи се у саопштењу НСЗ.

За послодавце из јавног сектора информација о начину и времену повезивања са кандидатима ће бити накнадно објављена.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

lista moja prva plata


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.