Прибој: Операција уз песму

ppmedia.rs 20. новембар 2020. године Екологија Коментари

Откривено ко је пацијент ког су лекари оперисали уз народњачки хит (Фото: Принтскрин, Курир) Откривено ко је пацијент ког су лекари оперисали уз народњачки хит (Фото: Принтскрин, Курир)

Снимак из Прибоја на ком се виде лекари и медицинске сестре који певају уз један народни хит, док оперишу пацијента обишао је Србију. Овај потез изазвао је опречне реакције, а права позадина ове приче, по свему судећи, изузетно је позитивна.

Јовиша је имао рутинску операцију, а због могућих срчаних проблема лекари нису могли да му дају анестезију и онда су у договору са њим се одлучили за једну алтернативну методу сузбијања треме и страха, а како другачије – већ уз песму.

„Могу рећи да сам био мало уплашен због свега и питали су ме коју песму бих волео да чујем, мени је прво  на памет пала "Све бехара". Та је права за душу и срце. Kако су кренули први тактови одмах сам заборавио на страх, а кад су и они кренули да певају било ми је много лакше. Све најбоље и најлепше могу само да кажем о тим лекарима и медицинском особљу, били су изузетно љубазни и посвећени“, изјавио је Јовиша Аџић за РИНУ.

Њагова операција која је била пре десетак дана прошла је у најбољем реду и Јовиша је већ отпуштен из болнице, али овај догађај, како каже, заувек ће му остати у најлепшем сећању.

„Још нисам видео да се тако добро екипа слаже. Сви за једног и један за све. Од те позитивне енергије коју су ширили и мени је одмах било боље. Свака част за те хероје, који су и поред ових тешких тренутака кроз које сви пролазимо због епидемије, нашли снагу да буду позитивни и тако на најбољи могући начин помогну и својим пацијентима“, рекао је Јовиша.

И нема сумње, да је ова екипа здравствених радника из Прибоја још једном доказала ону познату – ако сијаш, сјајно је, ако мрачиш – мрачно је!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

priboj operacija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.