Mали Филип (4) као јунак показује ожиљке од операције срца

zlatarinfo.rs 04. новембар 2020. године Друштво Коментари

Филип : Приватна архива Фото: Приватна архива

Малени Филип преживео је тешку операцију срца и налази у тешком здравственом стању! Наиме, Филип је доживео напад епилепсије, био је неколико минута у несвести и задржан је у болници на даљем испитивању.

Његова мајка Биљана Kовачевић контактирала је нашу редакцију у сузама, апелујући на све људе који су у могућности да им помогну. Много нам је тешко. Само супруг ради, а имамо троје деце. Деца су гладна, јер немамо новца за храну. Филип је веома болестан и потребна нам је помоћ како бисмо купили пумпу за терапије кисеоником. Све нам је потребно - лекови, храна, пелене… Живимо у немаштини, као подстанари, а дугујемо за кирију већ пет месеци. Молим све људе који могу да нам помогну да се јаве'' – прича очајна мајка Биљана.

Филип Kовачевић је наизглед рођен као ‘нормална’ бебица. Биљана истиче да га је редовно дојила и хранила, али да је приметила да никако није могао да се угоји. Одмах је знала да нешто није у реду. Kада га је након одређеног времена одвела у болницу, лекари су били шокиран што Филип и даље има свега 300 грама. Откривено је да дете има вентрикуларни септални дефект, урођену срчану ману због које је морао на деветочасовну операцију срца.

Биљана истиче да је након операције све било у реду. Међутим, у последња три месеца приметила је да се Филип често умара. Супруг јој је саветовао да се не плаши и да ће све бити у реду. Али није било… Филип је доживео напад епилепсије и данас се налази у болници.

Још једном апелујемо на хумане и племените људе да помогну породици Kовачевић из Прокупља уплатом на рачун Биљане Kовачевић, преко Војвођанске банке: 325-9300703482860-97 или ступе у директан контакт са Биљаном путем њеног мобилног телефона: +381641443379

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

pomoć filip operacija srca


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.