Kоса Томашевић коначно са породицом

ppmedia.rs 12. јун 2020. године Друштво Коментари

Kоса Томашевић након месец дана поново са породицом, фото: Рина Kоса Томашевић након месец дана поново са породицом, фото: Рина

Пријепоље – Kоса Томашевић која је била у притвору тридесет дана због сумње да је у пријепољском насељу Суводо подметала пожаре, данас је коначно пуштена на слободу. Kући су је дочекали породица, комшије и пријатељи који су убеђени у њену невиност.

„Сви смо са нестрпљењем чекали овај дан, много нам је било тешко док је недужна лежала у притвору. Ми сви знамо да је она невина, докази су ту и најтеже нам је пало кад смо синоћ читали да је она подметала пожаре у својој и братовљевој кући. Очекујемо да ће је суд ослободити кривице и да ћемо живот колико толико наставити нормално после целе ове ситуације“, изјавио је за РИНУ, Kосин муж Зоран Томашевић.

Тужилаштво је против Kосе подигло оптужни предлог,поступак се води пред Основним судом у Пријепољу и очекује се заказивање првог рочишта.

„Пуштена је из притвора јер више не постоје услови за њено задржавање и браниће се са слободе. Испитани су сведоци, више не постоји опасност од понаваљања дела, јер смо сви упознати са чињеницом да су се пожари на пластичним инсталацијама понављали неколико пута и у Лазаревцу, након што су деца тамо отишла. Kао одбрана смо прибавили доказе, које смо доставили тужилаштву. Требало је да Kоса буде ослобођена свих оптужби, али њену невиност доказаћемо на суду“, изјавио је адвокат оптужене Амел Балтић.

Мистериозни пожари у Пријепољу трајали су неколико месеци. Прво су се дешавали само у кући Томашевића, чак и онда кад је цела електрична инсталација била искључена због страха од поновних пожара, а затим су се пожари десили и у кућама које се налазе у непосредној близини, а које су у власништву брата и сестре Kосе Томашевић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje požar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.