На Златару сви хотели почињу са радом 10. јуна, долазак букирале велике групе посетилаца

glaszapadnesrbije.rs 05. јун 2020. године Туризам Коментари

Спортски терени на Златару Фото: zlatarinfo.rs

За време корона вируса планина Златар претрпела је одређене губитке, али са завршетком ванредног стања све се враћа у нормалу. На једну од најлепших српских планина стигли су први индивидуални гости, а велике групе туриста очекују се у другој половини јуна.

„Ми свакако нисмо седели скрштених руку, радили смо нове пројекте који ће употпунити нашу туристичку понуду. Играђен је видиковац Хоџина стена, уредили смо нове пешачке стазе. Са почетком летње сезоне почиње са радом и зип лајн систем, што је изузезетан адреналински садржај у ком посетиоци могу да уживају “, рекао је за РИНУ, Бранко Пуцаревић, директор ТО Златар.

Директор ТО "Златар"  Бранко Пуцаревић, фото: ГЗС Директор ТО "Златар"  Бранко Пуцаревић, фото: ГЗС

Велики акценат биће стваљен на Златарско, Радојињско и Увачко језеро. Сва три, својом сецифичном лепотом, ове године кад се не препоручује путовање у иностранство, могу бити идеална замена за море.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar hotel na zlataru


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.