Непознат разлог зашто куће горе у Пријепољу: Мештани страхују за своје животе

glaszapadnesrbije.rs 11. мај 2020. године Друштво Коментари

Куће горе нико не  зна разлог, фото: ГЗС Куће горе нико не зна разлог, фото: ГЗС

Пре неколико дана Србију је обишла вест да је кућа Зорана Томашевића у пријепољском насељу Суводо, већ неколико месеци као темпирана бомба, пошто из необјашњивих разлога гори скоро сваки дан. Данас је ситуација постала још алармантнија јер сада гори и комшилук. Прва кућа до Зоранове запилила се из чиста мира.

„Само је одједном почело да гори. Од машине за веш је све букнуло и запалило се цело купатило. Ја не знам шта се ово дешава, где ми ово живимо, овде се неће ситуација смирити, плашим се да неко не изгуби живот. Куће се пале једна по једна, нико ништа не предузима и не зна се шта је узрок“, каже Жељко Обрадовић, први Зоранов комшија за РИНУ.

У домаћинству Томашевића, након трећег пожара искључена је комплетна електрична инстулација и струје у кући уопште нема, али и поред тога пожари нису јењавили. Стручњаци који су обилазили ово подручје не могу да пронађу узрок ватрене стихије, а мештани сумњају да се проблем налази на уземљењима железнице која је недалеко одваде. Међутим, из пријепољске железнице су негирали да то може бити узрок.

„Ми овде више не смемо мирно преспавати. Сви смо видели шта се дешава Зорану ових претходних месеци, пожари избијају сваки дан. Дежурни ватрогасац му је у дворишту. Ово је катастрофа, сви смо много уплашени“, каже мештанка из овог насеља.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

gore kuće zapaljena kuća prijepolje požar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.