Нововарошанин победио корону

ppmedia.rs 17. април 2020. године Друштво Коментари

Nova Varoš (foto: zlatarinfo.rs)

У Нову Варош у четвртак се из Београда вратио први излечени пацијент од коронавируса из тог града. Ову информацију потврдио је на свом фејсбук профилу, заменик председника општине Нова Варош, Бранко Бјелић.

– Један наш суграђанин успешно се изборио са вирусом, и сада је са својом породицом. Хвала свом медицинском особљу који су помогли нашем варошанину у овој тешкој борби. Нека је са срећом и  наздравље – написао је Бјелић.

Наиме, како сазнајемо реч је о ватрогасцу код којег је крајем марта установљена инфекција COVID 19. Он се након две недеље проведене у привременој болници на Сајму, успешно опоравио. После два узастопна тестирања, налаз је показао да је негативан на коронавирус и пуштен је кући.

Ипак, пре него што се врати свакодневним активностима, овај Нововарошанин мораће да проведе у изолацији, још 14 дана.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

covid-19


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.