У Златиборском округу од короне преминуле још 2 особе

zlatarinfo.rs 12. април 2020. године Друштво Коментари

Priboj Прибој (foto: Oпштина Прибој)

Саопштење Завода за јавно здравље ужице, др. Катарина Ристовић.

Oд последњег извештаја до данас тестирано је још 22 особe са подручја Златиборског округа од којих су две позитивне на нови корона вирус (COVID-19): једна у Бајиној Башти и једна у Ужицу. Од почетка епидемије до данас тестирано је 400 особа а укупно је потврђено 46 случајева инфекције новим корона вирусом (COVID-19) и то: Ужице – 10, Пријепоље – 9, Бајина Башта – 9, Нова Варош – 6, Прибој – 4, Пожега – 3, Чајетина – 2, Сјеница – 2 и Ариље - 1. 

До сада имамо и два пацијента опорављена и отпуштена кући: један из Чајетине и један из Сјенице. 

На жалост, имамо два нова смртна случаја у питању је једна особа женског пола старости 76 година из Прибоја и једна особа мушког пола старости 68 година из Ариља. У претходна два смртна случаја радило се о женској особи из Пријепоља (63 год.) и мушкарцу из Бајине Баште (78 год.). 

Од последица инфекције новим корона вирусом (COVID-19), на подручју Златиборског округа до сада је преминуло укупно четири особе просечне старости 71.3 године и сви су имали друга придружена хронична обољења. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.