Агропонуда на сајту

zlatarinfo.rs 10. април 2020. године Пољопривреда Коментари

Чека купце - козар Раденко Боранијашевић из Дражевића Чека купце - козар Раденко Боранијашевић из Дражевића (foto: Д. Гагричић)

Саопштење у вези пласмана пољопривредних производа.

Услед ограничења кретања грађана, као и затварања зелених пијаца, који су део прописаних мера у току трајања ванредног стања, известан број пољопривредника има тешкоћа у пласману својих пољопривредних производа.

У циљу ублажавања последица ових мера на промет примарних пољопривредних производа, обавештавамо сва регистрована пољопривредна газдинства која желе да продају своје производе да могу контактирати саветодавце Пољопривредне саветодавне и стручне службе „Ужице“, како би  њихови производи били бесплатно објављени на сајту Агропонуда. Агропонуда је портал на коме се могу пронаћи понуде пољопривредних газдинстава из целе Србије и који је доступан трговцима и откупљивачима. Ажурирање и администрацију сајта Агропонуда  воде једино саветодавци ПССС „Ужице“ и на њему објављују понуде које трају 15 дана. Понуду формира сам пољопривредни произвођач.

Уколико су регистрована пољопривредна газдинства са територије општине Нова Варош заинтересована да своје примарне пољопривредне производе понуде у оквиру Агропонуде, потребно је да сваки заинтересовани произвођач достави: Име и презиме, број пољопривредног газдинства (БПГ), јединствени матични број грађана (ЈМБГ), број контакт телефона, адресу и општину становања, као и врсту и количину производа који желе да продају преко овог сајта.

Контакт телефон за пријаву: 031/513-754

Е-маил: pssuzice@sbb.rs

Општина Нова Варош 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.