Библиотека доставља књиге читаоцима на кућну адресу

varoske.net ( Ж. Дулановић)) 02. април 2020. године Друштво Култура Коментари

Библиотека (foto: Д. Гагричић)

Градска библиотека „Јован Томић“ у Новој Вароши од 2. априла, затвара врата за посетиоце, али ће књиге читаоцима достављати на кућну адресу.

Заинтересовани чланови ће сваког радног дана, у времену од 9 до 12 часова, моћи да наруче књиге путем телефона 033/64-472, или на мејл bibliotekanv@gmail.com. Књиге се могу изнајмити и путем месинџера Фејсбук странице „Библиотека Нова Варош“.

-Уз помоћ волонтера Црвеног крста, читаоцима ће изнајмљене књиге бити достављeне на назначену адресу у најкраћем могућем року. На нови „режим рада“ прешли смо поштујући мере Владе Србије за спречавање ширења вируса короне, а у жељи да наши чланови и суграђани време код куће, у самоизолацији, проведу што лепше и квалитетније- каже Милана Јелић, директорка Библиотеке „Јован Томић“.

У Библиотеци кажу да им је од увођења ванредног стања порастао број читалаца, а добили су и доста нових чланова.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.