Прибој: Хиљаду пакета за социјално угрожене

ppmedia.rs 27. март 2020. године Друштво Коментари

Илустрација: пакет Илустрација

У складу са новонасталом ситуацијом и увођењем ванредног стања у земљи, услед епидемије ЦОВИД-19, у општини Прибој, након прављења спискова, од сутра почиње подела прехрамбених и хигијенских пакета за социјално најугроженије грађане и домаћинства.

Пакети су обезбеђени и за социјално угрожена домаћинства из 12 месних заједница, па ће исти бити дељени на следећим пунктовима, почев од суботе 28.03.2020.:

– Трговина “Вујопром” за МС Сјеверин и МЗ Стрмац; 

– “Биомлек” Саставци за МЗ Бучје и МЗ Саставци; 

– “Горава” Kрајчиновићи за МЗ Kрајчиновићи и МЗ Забрњица; 

– “Избор 2 плус” за МЗ Бања; 

– “Ес комерц” за МЗ Рача и Центар за социјални рад Прибој; 

– Трговина “Kратово” Ћирковић за МЗ Kратово; 

– СТР “Самра и Саудин” Потпећ за МЗ Kалафати и МЗ Мажићи; 

– СТР “Вива” за Црвени крст Прибој; 

– СЗТР “Kико” Бањски чамац за МЗ Прибојска Голеша. 

За остале социјално угрожене грађане, који нису обухваћени овим списковима, остављен је довољан број пакета за интервентно деловање од стране Центра за социјални рад и Црвени крст Прибој. 

Грађани који не буду могли да преузму пакете лично, исти ће бити дистрибуирани до самих корисника. 

Овом приликом обавештавају се пензионери, чије су пензије мање од 30.000 динара, да ће у наредним данима бити договорени начини и модалитети помоћи, у виду вредносних ваучера, који ће бити најпре додељивани онима са најнижом пензијом, закључно са онима чија пензија износи 30.000 динара.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.